PLATA PRODUSELOR

Plata pentru produsele dorite se poate face prin transfer bancar (plata în avans) în cont nr. RO55BTRLRONCRT0216727901 deschis la Banca TRANSILVANIA, sau plata ramburs direct la curier, în momentul livrării comenzii.

Atunci când ne vizitaţi la depozitul nostru din Iaşi, cu siguranţă puteţi plăti şi în numerar la un preţ mai avantajos, datorită eliminării taxelor de curier.

TAXELE, TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA

Preţurile afișate includ TVA, taxele de ambalare și transport până în localitățile din țară unde curierul are Centre Logistice. Pentru localitățile la curierul va percepe tarife suplimentare pentru kilometri exteriori, acestea se vor adăuga la valoarea facturii, numai după ce vom primi acordul D-tră în acest sens. La comenzile efectuate până la ora 14:00, produsele se expediază în aceeași zi, sau în următoarea zi lucrătoare.

De regulă, o livrare prin curier în ţară, se face în 1-2 zile lucrătoare de la expedierea comenzii.

Firma de curierat va primi telefonul dvs. şi veţi fi sunat(ă) pentru stabilirea detaliilor privind locul şi ora de livrare.

COMANDA MINIMĂ

Comanda minimă este de 15 sticle de 0,3 litri (un bax), sau 6 sticle de 1,0 litri (un bax).

Dacă întâmpinaţi dificultăţi în plasarea unei comenzi sau aveţi întrebări suplimentare, adresaţi-vă cu încredere la telefon:

0732 791 600 sau pe mail: sevademesteacan@yahoo.com

Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.
Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în setări