Povestea noastră începe în orașul Borșa, Maramureș. Lucrător în domeniul construcțiilor la vremea aceea, vizitele erau frecvente în acest oraș situat la poalele munților. Un domn ne-a ieșit în cale și ne-a oferit să gustăm o băutură pe care acesta o lăuda pentru proprietățile sale terapeutice. 

Gustul ei natural m-a făcut să o remarc și mi-a stârnit curiozitatea. Ne-a spus că se numește sevă de mesteacăn și este recoltată chiar de el, din trunchiul mesteacănului, iar această activitate este făcută de mulți localnici din zonă, care profită de acest dar pe care natura ni-l oferă. Datorită consumului de sevă de mesteacăn, speranța de viață este foarte mare acolo. 

Ne-am documentat apoi despre acest lichid, am aflat că are în compoziția sa vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a organismului. Am rămas cu această idee în minte și cu o dorință de a o face cât mai cunoscută în țara noastră. 

Întâmplarea face că, după ceva timp, într-o vizită la o fabrică din Ucraina, am găsit, printre multe alte produse care se fabricau acolo și sevă de mesteacăn pe care ei o colectau și o îmbuteliau. 

Atunci am știut că dorința mea va deveni realitate și așa am ajuns să importăm acest produs cu proprietăți miraculoase în România. De atunci, drumul a fost lung, dezvoltatea a fost constantă și am realizat că orice vis poate deveni realitate.

Seva de mesteacăn - scurtă introducere

Seva de Mesteacăn 100% naturală, este un adevarat elixir de sănătate, pe care popoarele din emisfera nordică a globului au numit-o  în fel si chip ("băutura zeilor”, "elixirul magic al şamanilor”, "esenţa vieţii”, "laptele arborelui” sau  "sângele mesteacănului”), toate denumirile sugerând puterile vindecătoare ale sevei de mesteacăn.

Dincolo de poezia denumirilor şi a diverselor credinţe populare, există o certitudine clară: seva de mesteacăn este eficientă în tratarea diferitelor boli, având şi capacitatea de a purifica şi a modifica starea energetica a organismului nostru.

BIO-TERRA ENERGY ȘI GAMA DE PRODUSE PE BAZĂ DE SEVĂ DE MESTEACĂN

Considerăm că sănătatea este lucrul cel mai de preţ, de aceea noi BIO-TERRA ENERGY promovăm doar produse BIO, iar celor ce le consuma în mod frecvent, le vor reda energia necesară şi le vor oferi multe beneficii pe termen lung.

Firma BIO-TERRA ENERGY a fost înfiinţată cu scopul de a contribui la promovarea pe piaţa românească a unui mod de viaţă bio şi un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie sănătoasă cu produse pe care natura le păstrează în forma lor, şi ni le dăruieşte din toată inima.

BIO-TERRA ENERGY este certificată ca importator, procesator şi distribuitor pentru produsele din seva de mesteacăn de către Organismul de Inspecție și Certificare pentru agricultura ecologică CERES GmbH, având cod organism: RO-ECO-024.

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, fiind realizate în conformitate cu cerințele Regulamentului (CE) nr. 834/2007 şi a Regulamentului (CE) nr. 889/2008 al Consiliului privind producţia ecologică.

Produsele ecologice realizate în conformitate cu cerinţele şi normele UE, exclud utilizarea aditivilor alimentari artificiali şi a organismelor modificate genetic (OMG).

Compania noastră se ocupă în mod special cu importul de Sevă de Mesteacăn, ce este colectată la sfârșitul fiecărei ierni din pădurile de mesteacăn aflate în zonele curate din punct de vedere ecologic din Carpații Ucrainei.

Pe viitor, intenţia noastră este de a lărgi cât mai mult gama de produse ecologice, cererea pentru acestea fiind în creștere de la an la an. În prezent vă oferim produse din seva de mesteacăn pură, cu măceșe și cu ghimbir&lime.

Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.
Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în setări