Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml
Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml

Sevă de mesteacăn cu infuzie de măceșe 300 ml

10,00 lei

Ingrediente: Sevă de mesteacăn ecologică (99,03%), măceș uscat ecologic (0,87%), corector de aciditate - acid citric. Origine: Ucraina.


Pot fi prezente sedimente naturale din materia primă. Valori nutriționale pentru 100 ml produs: Valoare energetică 21,77 kj/5,2 kcal; Grăsimi 0,0 g - din care Acizi grași saturați 0,0 g; Glucide 1,3 g - din care Zaharuri 0,0 g; Proteine 0,0 g; Sare 0,0 g.

Condiții de păstrare: temperatura între (0÷25)°C, și umiditatea relativă sub 75%, în locuri protejate de lumina directă a soarelui. După deschidere, produsul se va păstra în frigider și se va consuma în maxim 3 zile.

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 15.

Descriere

Cunoaştem cu toţii trunchiurile zvelte şi acoperite de coaja albă ale mestecenilor, unii dintre cei mai puţin pretenţioşi arbori în ceea ce priveste condiţiile de viaţă. Cu greu însă putem bănui ca în “vinele” acestor arbori se revarsă odată cu venirea primăverii unul dintre remediile cele mai rare şi mai valoroase ale anotimpului: “seva de mesteacăn”. Seva recoltată numai primăvara din trunchiul arborelui de mesteacăn, este un lichid foarte limpede, incolor, şi are un gust uşor dulceag foarte agreabil. Seva arborelui de mesteacăn conține puține zaharuri naturale (mai precis xilitol) care nu îngrașă, dar și valoroase proteine, vitamine, minerale și enzime sănătoase.

Principalii compuşi ai sevei sunt glucoza şi fructoza, derivaţi terpenici, vitamina C şi o serie întreagă de minerale valoroase: calciu, fosfor, cupru, magneziu, potasiu, mangan, zinc, sodiu şi fier. De asemenea, seva mai conţine: ​​acizi organici, uleiuri esențiale, volatile, taninuri, saponine, vitamine și substanțe biologic active.

Dincolo de aceste minerale şi substanţe nutritive descoperite în sevă prin diferite analize de laborator, se poate remarca un factor suplimentar: energia vieţii. În cazul mesteacănului este vorba de existenţa unei forme deosebite de bioenergie, ce face ca seva să fie o “apă vie”, înzestrată cu capacitatea de a modifica starea energetică a organismului nostru.

Ca şi în cazul altor arbori, mestecenii sunt adevărate “centrale” de energie biologică, seva lor fiind puternic impregnată de această forţă ascendentă a arborelui. Tocmai de aceea, în urma curei cu sevă, în fiinţa noastră se poate simţi o veritabilă retrezire a puterii de regenerare şi ascensiune, atât din punct de vedere fizic, cât şi lăuntric, prin reactivarea puterilor sufleteşti şi mentale.

Beneficiile sevei de mesteacăn


Seva de mestacăn este recomandată celor ce consumă frecvent produse alimentare fabricate în mod industrial, au un ficat obosit sau lent, consumă cantităţi excesive de alcool, fumează, au colesterolul ridicat, trec printr-o perioadă de stres, au imunitatea scăzută, sau iau multe medicamente.

În prezent, seva de mesteacăn este folosită în întreaga lume și este considerată a fi un agent de detoxifiere extrem de eficient, care vizează două organe-cheie:
- Ficatul: prin captarea și neutralizarea deșeurilor toxice;
- Rinichii: prin eliminarea și filtrarea deșeurilor prin tractul urinar.
Există foarte puține ingrediente fitoterapeutice care sunt capabile de a ataca două sisteme de curățare și purificare majore ale corpului, în același timp.

Seva de mesteacăn are proprietăţi terapeutice, deoarece conţine tot ce e mai bun din mesteacăn, şi poate fi utilizată ca adjuvant în: afecţiuni hepatice, întreaga gamă a afecţiunilor renale, inclusiv calculoza, edeme cardiorenale, artroză, reumatism, gută, diabetul zaharat (îndeosebi ca prevenire), boli respiratorii, hipercolesterolemie, dermatoză, tonic capilar.

Acidul betulinic pe care îl conține mesteacănul îl face cu adevărat “arborele vieții”, așa cum mai este cunoscut în termenii populari. Seva de mesteacăn conține acest acid și tratează cancerul, acest acid fiind prezent în seva de mesteacăn mai ales primăvara. Efectul acestui acid este unul citostatic asupra celulelor maligne din formațiunile tumorale de pe sistemul nervos. Printre cancerele pentru care se recomandă seva de mesteacăn sunt cel ovarian, cancerul mamar și cancerul pulmonar.

Seva de mesteacăn este un foarte bun tonic fizic și psihic. Pentru că are extrem de puține calorii dar foarte multe proprietăți nutritive, seva de mesteacăn este ideală în curele de slăbire care, altfel, pot secătui organismul de vitamine și minerale esențiale.
Seva de mesteacăn este eficientă și în fortificarea copiilor, sportivilor şi a persoanelor care vor să își imunizeze și vitaminizeze organismul.
Seva de mesteacăn reface celulele, ţesuturile şi regenerează pielea. Folosită pentru faţă întinereşte tenul, reduce ridurile şi curăţă petele.
Seva de Mesteacăn se administrează în stare pură, în cure de cel putin 2-3 săptămâni, câte 0,5-1,0 litri pe zi.

Măceşele - sunt considerate un izvor natural de vitamine, fiind foarte apreciate în medicina naturistă datorită conţinutului foarte mare de vitamina C, dar mai ales pentru faptul că sunt recomandate pentru tratarea a numeroase boli.

Măceşele fac parte din grupa fructelor de pădure deoarece acestea sunt obţinute în special de la plantele spontane.

Vitamina reprezentativă a măceşelor este vitamina C, un antioxidant care ajută la absorbţia fierului şi la fixarea calciului, dar recunoscută şi pentru faptul că ajută organismul în procesele de vindecare a rănilor.

În afară de vitamina C, măceşele conţin şi: vitamina A, vitamina K (cunoscută mai ales pentru procesul de coagulare a sângelui), vitamine din complexul B, vitamina E (tocoferol), vitamina PP, fier şi magneziu.

Una din principalele proprietăţi ale măceşelor este că întăreşte sistemul imunitar. De asemenea, aceste fructe sunt bune pentru că vindecă inflamaţiile, completează necesarul de săruri al organismului şi intervine în procesul de eliminare a toxinelor din corp.

Preparatele pe bază de măceşe sunt recomandate pentru tratarea răcelilor, gripelor, infecţiilor respiratorii, bolilor cardiovasculare, în momentele postoperatorii, afecţiunilor hepatice şi biliare, precum şi în afecţiunile aparatului digestiv.

Detalii ale produsului

Cantitate
300 ml
sevademesteacan_macese_300ml
99910 Produse

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to compare.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web.
Poți afla mai multe despre cookie-urile pe care le folosim sau să le dezactivezi în setări